Quality Comission Members
Organizational Chart of Quality Commission
Mission, Vision and Values of Quality Commission
external stakeholder advisory board
Quality Coordinators of Academic Units
Quality Coordinators of Administrative Units
Activity Calendar of Quality Commission
Internal and External Stakeholders
Job description of Quality Commission Members
Procedures and principles of Quality Commission
Kalite Koordinatörlüğümüz Tarafından İdari Birimlere Yönelik Kalite Güvencesi Süreçleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
Üniversitemizin kalite güvencesi faaliyetleri kapsamında, idari birimlerin mevcut uygulamalar hakkında bilgilendirilmesi ve kalite süreçlerinin değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, üniversitemizde yürütülen kalite güvencesi çalışmalarının genel durumu ele alınırken, mevcut uygulamalar ile hayata geçirilmesi planlanan yeni süreçler hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantı kapsamında, idari birim temsilcilerinin görüş ve önerileri alınarak iç paydaş katkılarının kalite süreçlerine daha etkin biçimde yansıtılmasına yönelik değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Yavuz Demirel tarafından üniversitemizin kalite güvencesi çalışmalarının mevcut durumunu ortaya koyan bir sunum gerçekleştirildi.
Söz konusu toplantının, üniversitemizde kalite kültürünün güçlendirilmesine ve idari süreçlerde sürekli iyileştirmenin sağlanmasına önemli katkılar sunması hedeflenmektedir.

 - Copy 2.jpeg)