Akreditasyon Çalışmaları ve Özdeğerlendirme Raporlarının Hazırlanmasına İlişkin Toplantı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz kalite güvencesi faaliyetleri kapsamında kurumsal akreditasyon ve program akreditasyonu konusunda bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı, Kalite Güvencesinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Demirel Başkanlığında gerçekleştirildi. Fakültelerin ilgili Dekan yardımcıları ve Bölüm Başkanlarının katıldığı toplantıda, Üniversitemizin kalite güvencesi faaliyetlerinde mevcut durumu, kurumsal akreditasyon konusundaki takvim, program akreditasyonuna başvuru konusunda programların mevcut durumunu ortaya koymayı amaçlayan özdeğerlendirme raporlarının hazırlanması konusunda detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Kalite güvencesi faaliyetleri kapsamında öğrencilere uygulanacak ilgili anketlerle ilgili de açıklamaların yapıldığı geniş katılımlı toplantı, katılımcıların soru ve cevapları ile sona erdi.

27 Aralık Toplantı 3

Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba